Árajánlatkérés

 Ha sikerült gyártóink kínálatából kiválasztani a keresett terméket, akkor a lenti formula segítségével küldd el nekünk a az árajánlatkérést (pontos nevet, cikkszámot vagy linket) és mi a lehető legrövidebb idő alatt megküldjük árajánlatunkat. 

Nem sikerült egyedül kiválasztani a szükséges lámpatestet, fényforrást? Ebben az esetben írd meg nekünk milyen célra keresel lámpát, izzót és mi segítünk kiválasztani számodra a legmegfelelőbb terméket. 

 

Komplett költségvetés beárazására van szükséged, lámpatestetekkel, izzókkal, kapcsolókkal, villanyszerelési anyagokkal? A lenti formula segítségével küldd el nekünk  az árajánlatkérést (táblázatot, vagy pdf kiírást) és mi a lehető legrövidebb idő alatt megküldjük árajánlatunkat. 

Meglévő műszaki tartalommal rendelkező költségvetésed van?  De azonos műszaki tartalom mellett kíváncsi lennél más gyártók áraira is? Ebben az esetben is nyugodtan küldd el nekünk listádat és mi elkészítjük az új költségvetésed a kiváltó típusokkal.

Meglévő világításod korszerűsítésen gondolkozol? Vagy teljesen új ingatlant tervezel? Küldj megkeresést nekünk és segítünk megtervezni a világítást.

 

Gyártóink

Segítségre van szükséged?

Kezdjük el a közös munkát még ma!