Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/var/userdata/web/vilagitastechnikakft.hu/website/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/var/userdata/nc_data:/var/userdata2/web/vilagitastechnikakft.hu/website:/var/userdata/web/vilagitastechnikakft.hu/website:/var/hosting/web/vilagitastechnikakft.hu/website:/var/hosting/conf/:/var/userdata/conf/:/var/lib/php5:/var/lib/php:/tmp:/var/userdata/tmp) in /var/userdata/web/vilagitastechnikakft.hu/website/www/wp-includes/l10n.php on line 741
Irodavilágítás - Világítástechnika Kft.

Irodavilágítás

Miért fontos az irodavilágítás megtervezése? 

A világítás sok mindent befolyásol: a látványt, a hangulatot, a produktivitást, sőt, cégének költségeit is. Az alapos, részletekbe menő világítástervezés ezért elengedhetetlen, mielőtt birtokba veszik az épületet.

Sokak szemében a világítás nem más, mint lámpák halmaza: sokszor csak a megjelenést veszik figyelembe, pedig a világítás elsősorban funkcionális kérdés. Az irodavilágítás tervezésekor számunkra az első lépés annak átgondolása és egyeztetése, hogy milyen hatásokat szeretne elérni az adott irodában, hogyan szolgálhatnák a megfelelő fényforrások a hatékony, stresszmentes, jó hangulatú munkavégzést.

A mindenre kiterjedő világítástervezés ugyanolyan fontos, sőt, talán fontosabb is, mint azt kitalálni, hogy milyen színű legyen a recepciós pult, vagy a motivációs poszterek a falon. 

Az irodavilágítás ugyanis befolyásolja:

A dolgozók hangulatát és a produktivitást

A rosszul megvilágított terek növelik a stresszt, álmosságot, nyomottságot okoznak

A tárgyalások kimenetelét

A világítás a meghívott partnerek hangulatára is hatással van, ezért alapjaiban határozza meg az üzleti találkozók légkörét 

A dolgozók egészségét

A túl kevés fénytől elfárad az ember szeme, hosszú távon látásromlást is eredményezhet.

A cég költségvetését

Energiatakarékos megoldásokkal nagyban csökkentheti az iroda rezsiköltségeit

Ne lámpát vegyen, hanem fényt!

A rossz megvilágítás, legyen az bármilyen elegáns, vagy modern, konkrét, kézzelfogható gazdasági hátrányokkal járhat. Ha a munkaállomások nem kapnak elég fényt, a dolgozók nem látják pontosan, mit csinálnak. Ha túl sok fényt kapnak, az vakító lehet, vagy visszatükrözödikmegcsillan a monitorokon, amiken így nehezebb elolvasni a szövegeket.

Ha az irodavilágítást nem tervezi vagy tervezteti meg tudatosan, az kézzel fogható bevételkiesést, vagy fölösleges többletköltségeket jelenthet a cégnek.

Önnek miben segíthetünk?