Tisztelt Látogató!

1995-ben alapítottuk cégünket, melynek fő tevékenysége a világ első számú világítástechnikai gyártójának a Philips Lighting termékeinek (lámpatestek és fényforrások) hazai forgalmazása. Ennek a feladatnak az ellátásához megkaptuk a Philips Magyarország Kft.-től a  „Hivatalos Philips Lighting Forgalmazó” címet.

A forgalom nagyon dinamikusan növekedett, öt év alatt megtízszereződött.
Ezt a lendületet elismerve a Philips Magyarország Kft. Nagykereskedelmi Szerződést kötött cégünkkel.

A vevői igények növekedésének hatására a forgalmazott termékek köre is szélesedett a fényforrások és a lámpatestek területén.

Így ma a Philips, Sylvania, (közvetlen szerződött partnerként) fényforrások, valamint számos hazai és külföldi lámpatest szerepel a termékpalettán, Philips, Sylvania, Tungsram Schréder, Zumtobel, EGLO, KANLUX (közvetlen szerződött partnerként), OMS, SLV, EATON/ Cooper, stb….

2002-ben a projekt és közvilágítási üzletág külföldi tulajdonba került.

2005-től újra indult az általános üzletág mellett a projektek bonyolítása.

2016-tól elindult  LEDbarát webáruházunk.

Az általános üzletág fejlődésében egyre nagyobb szerepet kap a végfelhasználó partnerek igényeinek közvetlen kielégítése. A szálloda iparral kezdetektől kialakított szoros kapcsolatok mellett egyre több állami és magán cégnek vagyunk beszállítói az üzemfenntartási feladatok ellátásához. (lásd: Referenciák)

A lassan két évtizedes tapasztalatok felhasználásával szeretnénk az Önök igényeit is kielégíteni, világítástechnikai tervezéssel, helyszíni műszaki tanácsadással. Segítünk kiválasztani az optimális ár-érték arányú terméket az Ön elképzeléseihez. Folyamatosan ellátjuk Partnereinket azon újdonságokról szóló műszaki információkkal, amelyek megkönnyítik az Önök napi munkáját, energiatakarékos és környezettudatos gazdálkodását!

Szilágyi Csaba
ügyvezető igazgató